Helpot-tuote

Yritys

 

Helpot-tuote on pyhtääläinen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa tuotteita käsityönä Pyhtäällä. 

 

Yrittäjänä toimii Mirva Kaivola. Koulutuksena on tekstiili- ja vaatetustekniikan Insinööri (AMK) sekä vuosien työkokemus alalta erilaisissa työtehtävissä, joten ammattitaitoa riittää.

 

Keväällä 2020 oli hyvä aika perustaa yritys ja toteuttaa pitkäaikainen unelma. Helpot-tuote nimi syntyi ajatuksesta; Helpot tuotteet on Helpot-tuote. Tuotteiden ajatus on helpottaa käyttäjien elämää ja olemista.

 

Valmistettavien diabetestuotteiden idea on pohjimmiltaan lähtenyt liikkeelle omakohtaisesta ja läheisten tarpeesta jo muutamia vuosia sitten. Muita tuotteita suunnittelen ja valmistan fiiliksen mukaan.

 

Tuotteet

 

Käytössä on laadukkaita ja kulutusta kestäviä materiaaleja, jotka ostan suomalaisilta yrityksiltä. Ja näin tuen samalla suomalaista yrittäjyyttä, mikä on tärkeä asia. Osa tuotteista on valmistettu kierrätysmateriaaleista, sillä sekin on tänä päivänä tärkeä asia. Tämä on mainittu erikseen kyseisen tuotteen kohdalla. 

 

Myytävät tuotteet ovat diabetesvälineiden säilytyskoteloita mm. insuliinikynäkotelot ja -pumppuvyöt, kankaisia kasvomaskeja ja saunatuotteita ja yleensä heti varastosta saatavia. Mikäli varasto odottaa täydennystä tulee siitä ilmoitus tilauksen yhteydessä.

 

Mikäli jostakin tuotteesta ei ole esim. haluamaasi kokoa tai haluaisit tuotteen vaikkapa hieman erimallisena, niin toteutan toiveesi mahdollisuuksien mukaan.

Palvelut

Valmiiden tuotteiden lisäksi teen myös korjausompelua mm. lyhennykset ja vetoketjunvaihdot sekä sisustusompelua mm. verhojen reunakäänteet, tyynynpäälliset sekä pienimuotoiset verhoilut. Myös erilaisia tilaustöitä. Katso tarkemmin kohdasta "Palvelut".

 

Ota yhteyttä

 

Aina on mahdollisuus kehittyä ja siksi voitkin lähettää ideoita ja toiveita sähköpostiin info@helpot-tuote.fi

 

Tai haluaisitko Helpot-tuotteita myytäväksi myymälääsi tai nettikauppaasi? Sekin onnistuu! Ota rohkeasti yhteyttä s-postilla info@helpot-tuote.fi tai soittamalla numeroon 04578319559.

 

Helpot-tuote nettikauppa löytyy osoitteesta helpot-tuote.mycashflow.fi, joka palvelee ympärivuorokauden. Käyhän tutustumassa.

 

Seuraa

 

Helpot-tuote Facebookissa ja Instagramissa @helpottuote. Näet sieltä helpoiten mm. uudet tuotteet ja kuosit, sekä toteutettuja korjaus- ja sisustusompeluita.